Led vår digitala framtid framåt: Byråchef sökes

Jobb

In The Cold är en effektdriven digitalbyrå med rötter i Norrbotten som hjälper företag och organisationer att stärka sin kommunikation och utveckla sina affärer. Byrån är specialiserad på design, utveckling och förvaltning av webbplatser på plattformen WordPress och vänder sig till medelstora och stora kunder i Sverige och Europa. Sedan starten har In The Cold levererat prisbelönta digitala lösningar och plattformar till välkända varumärken som Michelin, Konstnärsnämnden, Polarbröd, LiveNation/Luger och Min Stora Dag. Företaget är känt för sin förmåga att skapa lösningar som ger verklig effekt genom hög kvalitet, pålitlighet och personlig service.

Välkommen att leda och utveckla norra Sveriges mest spännande digitala byrå i en kreativ och inspirerande miljö.

Ansök om tjänsten här

Om rollen

Som Byråchef hos In The Cold kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla ett engagerat team av projekt- och produktionsledare, producenter, strateger, designers, utvecklare, ekonomi och HR. Du kommer att främja en kreativ och samarbetsinriktad arbetsmiljö där du coachar och motiverar medarbetarna för att uppnå både individuella- och företagsgemensamma mål.

I denna roll är du en engagerad ledare med stark ambition att uppnå uppsatta mål. Du har ett skarpt affärssinne och ett genuint intresse för utvecklingsarbete. Du kommer att ha ansvar för projektledning, marknadsföring, riskhantering och strategisk planering, med särskilt fokus på processförbättringar och hållbar tillväxt. Byråchefen hanterar budgetar och finansiella måltal och rapporterar direkt till styrelsen.

Din profil

Vi söker en person som har förmågan att inspirera och motivera sin omgivning, bygga starka och effektiva team och har en stark drivkraft att hjälpa andra att lyckas. Du har ett naturligt sätt att hitta nya angreppssätt på komplexa utmaningar och människor trivs att arbeta med dig. Du har ett tydligt affärsfokus och en passion för utvecklingsarbete, och du är skicklig på att kommunicera både internt och externt.

Som Byråchef har du en unik förmåga att identifiera kundernas verkliga behov och matcha dessa med In The Colds erbjudanden. Du är fokuserad på att förespråka företagets teknik och öka medvetenheten om de fördelar som företag kan uppnå genom att samarbeta med oss. Du är också skicklig på att leda kunder genom digitala transformationsprocesser.

Ditt uppdrag

Leda bolagets strategiska beslut.
Stärka varumärket och förfina erbjudandet till utvalda segment under företagets tillväxtresa.
Attrahera och behålla de bästa talangerna genom att skapa och kommunicera en attraktiv arbetsplats.
Bygga och vårda kundrelationer.
Att vara en central del av företagets kultur av innovation, teamwork och tillit.

Kompetenser och erfarenhet

Vi söker en ledare med bakgrund inom byrå- eller konsultverksamhet. Du har flera års erfarenhet av att leda team och driva projekt inom marknadsföring, kommunikation eller design. Du har en förmåga att navigera i en dynamisk miljö, och erfarenhet av att hantera kundrelationer och utveckla långsiktiga affärsstrategier. Du har även dokumenterat goda försäljningsresultat och en passion för digital teknik och design.

Byråchefen verkar för en positiv arbetsmiljö och leder arbetet enligt gällande lagar och föreskrifter. God kommunikativ förmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Vad som erbjuds

In The Cold präglas av en stark teamkänsla och ett starkt kundfokus. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta i en erfaren organisation som värdesätter samarbete, med korta beslutsvägar och utan byråkratiska hinder.

Som en stabil och attraktiv arbetsgivare erbjuder In The Cold goda anställnings- och arbetsvillkor, och företaget värnar om sina medarbetares välbefinnande och långsiktiga utveckling.

Tjänsten är placerad i Piteå, där du får möjlighet att leda och utveckla norra Sveriges mest spännande digitala byrå i en kreativ och inspirerande miljö.

För mer information om befattningen kontakta Besi- Chefsrekrytering, Auktoriserad Executive Search Konsult Tomas Blomster på 076–636 57 60.