Dubbelnominering till Publishingpriset 2024

Nyheter

In The Cold är stolta över att återigen vara nominerade till Publishingpriset. Denna gång är vi, tillsammans med våra vänner på Arctic Design Center och Visit Linköping, nominerade i två kategorier.

Arctic Design Center nominerat till Publishingpriset 2024

Tillsammans med våra vänner på Arctic Design Center är vi nominerade i kategorin “Sajter som marknadsför företag och verksamheter B2B”.

För Arctic Design Center har vi skapat en grafisk profil och webbplats. Arbetet har gjorts i nära samarbete med Arctic Design Center och här ligger fokuset på förmedling av information, samtidigt som webbplatsen är ett nav för innovation inom arkitektur och design i norra Sverige.

Webbplatsens grafiska profil kombinerar lekfullhet med funktionalitet för att skapa en inbjudande upplevelse för alla besökare. Ur ett tekniskt perspektiv ligger fokus på hållbar utveckling och enkel navigering.

Nyfiken på hur webbplatsen ser ut? Kika in den här.

Nu håller vi tummarna för en pallplats!

Visit Linköping webbplats nominerad till Publishingpriset 2024

Tillsammans med Oh My och Visit Linköping är vi nominerade i kategorin “Sajter som marknadsför besöksmål och evenemang”. Ett samarbete som vi på In The Cold är mycket stolt över.

Från uppstart till lansering har fokuset legat på tillgänglighet och en SEO-optimerad webbplats med hög prestanda. På så vis har vi byggt en framtidssäkrad webbplats som fortsätter utvecklas för varje nytt evenemang som sker.

Sedan lansering har webbplatsen klättrat från plats 70 till plats två av Sveriges destinationssajter, enligt mätningar utfärdade av Webperf.

Se resultatet här.

Vi är stolta över dessa nomineringar och tackar våra kunder för förtroendet!